Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: IdealHome    www
Na seznam kategorie

Rustikální elegance

Pravidlo páru podle Cathrine
Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou
Rustikální elegance
Přidat do stylu

Rustikální elegance v moderním stylu

Nahlédněte s námi do krásného letního domu, který je podpořen rustikální elegancí v moderním stylu. Klíčovým aspektem celého interiéru je volba šedé barvy, materiálu pro vnitřní výzdobu a dřevěné trámy, které tvoří a podporují strop. Jsou mimořádně krásné, zvýrazňují jednoduchý a vkusný design celého domu.

V architektuře existuje jedno základní pravidlo - pravidlo páru. A přesně tímto termínem můžeme označit průčelí tohoto domu. Dva totožné buksusy, dvě zúžená okna a šedé lucerničky u dveří. Celý vstup působí vyváženě a čistě.

Obývací pokoj zaručuje příjemný dotek elegance a nesmírnou dávku detailů. Postupně můžeme vnímat krásu dřevěného obložení zdí, elegantních pohovek, přírodních dekorací a v neposlední řadě i úložného prostoru pro dřevo.

Celý interiér se nese v kombinaci přírodního dřeva a šedé barvy, proto bylo nutné ho místy zesvětlit. Bílou dřevěnou komodu doplňují lněné polštářky stejné barvy a skleněné lucerničky.

Masivní dřevo si sice nejlépe vede s bílými zdmi a přírodními doplňky, ale bezvadně působí i s takovými materiály, jakými jsou ocel a sklo. Perfektně se lemující trámy vytváří ojedinělý a stylový interiér. Takovému interiéru bude nejlépe slušet pohovka v trendy modro-šedé barvě s bílými lněnými polštářky.

Inspirujte se majitelkou tohoto krásného domu a vytvořte si v obývacím pokoji koutek pro své vzpomínky. Jednoduché rámečky v modré patině dodají fotografiím lehký vintage styl! 

Klenutá cihlová zeď v jídelně, zakončená stylovou vinotékou, dodává celému prostoru dramatický podkres.

Kombinace materiálů a jemných barev je naprosto famózní. Masivní stůl v centru místnosti a dokonalé kovovo-dřevěné židle v industriálním stylu, které se nenápadně váží k nosným dřevěným trámům v kuchyni. Bílou kuchyni s jemně šedým nádechem zakončují otevřené police s nádobím.

Ložnici s přírodními a šedými tóny ocení zejména ti, kteří si potrpí na jednoduchém elegantním stylu. Tvar nočního stolku báječně koresponduje s čelem postele. 

Nikdy nešlápnete vedle, když si do své koupelny pořídíte volně stojící vanu. I v této místnosti se majitelé nevzdali šedé, jejich nejoblíbenější barvy. 

Kam dál?

Interiérový svět podle Niki

Trendy námořnický styl



Diskuze

Články

 

Radíme, jak uspořádat obývák

Jednoduchá pravidla, jak zařídit obývací pokoj

 

Jak vyskládat dříví na chalupě či v interiéru

Poradíme vám, jak stylově vyskládat dříví v interiéru

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)