Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Auhaus    www
Na seznam kategorie

Beton a dřevo v hlavní roli!

Chystáte oslavu? Pak musíte vědět, co právě frčí!
Dynamické bydlení plné barev
Beton a dřevo v hlavní roli!
Přidat do stylu

Beton a dřevo v hlavní roli!

Pojďte s námi na návštěvu k Sáře a Carlovi a inspirujte se nádherným moderním domem, který je plný krásných detailů. Nahlédněte do neodolatelného bydlení se snovým exteriérem a dokonale sladěným interiérem, jehož hlavním materiálem je beton a dřevo. Kombinace těchto dvou materiálů je dokonalá, dům působí monumentálně a surově, přesto se ve výsledku stává klidným rodinným bydlením. Inspirujte se!

 
 
Betonový vstup do domu je moderní a minimalistický. Odlehčujícím materiálem je rozhodně dřevo, které svou strukturou odlehčuje surovost a dynamiku celého domu.
 
 
Z jižního pohledu dům dostává zcela jiný rozměr. Jednotlivé moduly se rozkládají a tvoří tak základ pro terasu a vstupní prostor. Skleněné dveře vedou do dlouhé chodby, které důmyslné užití průsvitných ploch, oken a průhledů zajistí dostatek prostoru a slunce. Z chodby vedou schody do patra, kde se nacházejí ostatní pokoje. 
 

Uvnitř se otevírá nádherný dvoupatrový prostor, který je na jedné straně zasklený a odhaluje plán místnosti.

 

Dominantou celého domu je toto bílé schodiště v nevšedním designu. Minimalistické provedení příjemně lemuje betonovou zeď a elegantně vplouvá do druhého patra.

 
 

Elegantní stylová kuchyně je snem každé ženy. Základem této kuchyně je minimalistický kuchyňský ostrůvek z betonu. K němu perfektně ladí mramorový obklad v kombinaci s měděnou digestoří a armaturami. Styl celé kuchyni dodávají černé vestavěné spotřebiče v kombinaci s dřevěnou skříňkou.

 
 

V obývacím pokoji se Sáře a Carlovi povedlo vytvořit nádhernou souhru přírodních tónů, dřeva, kůže, betonu a struktur, doprovázející celý interier. Velmi výrazným prvkem je modré semišové křeslo, které společně s kožešinovými plédy a strukturou stropu, tvoří báječnou atmosféru.

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků každého interiéru je stylový krb. Ne nadarmo je právě krb považován za srdce domácnosti.

 

Ložnice plná světla! Díky proskleným zdím a vzdušnému nábytku je ložnice prostorná a útulná. Samotný textil je pro bydlení klíčový, avšak důležité je také to, jaký materiál zvolíte. My se přikláníme ke lněným tkaninám. Inspirujte se!

 
 
Minimalistický design se v této místnosti nezapře, avšak velmi důležitou roli hraje i správný výběr materiálu. Sára s Carlem se totiž nebáli kombinace kamenného obkladu, mramoru a velké plochy skla - kulatého zrcadla. 
 
Kam dál?

Dynamické bydlení plné barev

Luxusní moderní interiér



Diskuze

Články

 

Pár rad na léto!

Inspirace, jak jednoduše prostřít jídelní stůl v bílé barvě

 

Pařížský loft interiér

Nádherný loft interiér v Paříži

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)