Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: InteriorJunkie   www
Na seznam kategorie

Jak se bydlí podle Vincenta?

A zase ta bílá!
Co dělal Forbes v S&I?
Jak se bydlí podle Vincenta?
Přidat do stylu

Jak se bydlí podle Vincenta?

Jak se bydlí podle interiérového designéra Vincenta? Jarní atmosférou nabité bydlení vypadá na první pohled báječně a harmonicky. Světlý interiér, přírodně laděné doplňky, nerezová kuchyň, minimalismus - to vše vytváří dokonalou jarní pohodu. Nádherný byt interiérového designéra je plný uvolnění, ale také pevného řádu. Pojďte spolu s námi na návštěvu úžasného bytu s terasou a možná se dozvíte něco, co jste o kombinaci skla, nerezu, bílé a dřeva ještě nevěděli.

Moderní kuchyně na fotografii skvěle kombinuje bílé plochy s nerezovými prvky. Kuchyňská linka poskytuje ideální plochu pro přípravu jídel a nápojů. Moderní design kuchyně potěší každého, komu je blízká funkční a praktická elegance.

Kámen v interiéru působí elegantně, sofistikovaně i osobitě zároveň. Navozuje harmonickou atmosféru přírody a patří k velmi odolným a tradičním materiálům, proto ho stále využívají i přední designéři. V kombinaci s moderními doplňky vypadá skvěle.

Atypické pohovky z přírodních materiálů do tohoto rozlehlého interiéru prostě patří. Společně s keramickými vázami a koženou taburetkou tvoří ideální aranžmá místnosti.

Interiér působí kouzelně, a to hlavně díky kamenné valené klenbě a perfektně zvolené barevné kombinaci, na které dokonale vyzní stylový nábytek a doplňky. Žádný designér neopomíná vytvořit centrální místo v interiéru. Vincent zvolil zajímavé pohovky s kobercem a konferenčními stolky.

Zkombinovat oblé a hranaté tvary si troufne málokterý laik. Oblý ženský tvar otupuje ostré mužské hrany - i to je jedno ze základních designérských pravidel.

Vincent se nebál výrazné kombinace materiálů, jakými jsou sklo a kámen a to přímo naproti manželské ložnici - příznivci zen stylu by radost neměli, ale přeci jen - není to bezvadné rozšíření interiéru?

A nakonec super terasa v holém minimalismu, který ke svému bytí už nic jiného nepotřebuje!

 

Kam dál?

Pro květiny jako stvořené! 

Kouzlo minimalismu



Diskuze

Články

 

Minimalistická vila pro velkou rodinu

Větší počet koupelen a ložnic určitě není na škodu

 

Jak zařídit interiér v minimalistickém stylu

Naučte se základní pravidla pro dekorování v minimalistickém stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)