Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: IdealHome    www
Na seznam kategorie

Dokonalé místo pro život

Lampy a lampičky! Velká inspirace pro každý interiér
Jak se bydlí v kostele
Dokonalé místo pro život
Přidat do stylu

Dokonalé místo pro život podle Josepha a Marie

Tradiční venkovská chalupa se stala dokonalým místem pro život! Pojďte s námi na návštěvu k Marii a Josephovi, kteří se podíleli na rekonstrukci této idylické chalupy v Surrey. Dokonalé spojení moderního a venkovského stylu vede k útulnému bydlení.

Venkovská chalupa je charakteristická kombinací bílých a hnědých tónů. Dřevěné trámy krásně ladí s bílými okenicemi a stěnou. Všimněte si dřevěné lavičky, která lemuje kmen stromu a vytváří tak díky kulatému prvku harmonii v celé zahradě.

Obývací pokoj s nízkým stropem, který nesou tradiční dřevěné trámy, je bezesporu dominantou interiéru. Venkovský nádech interiéru podporuje také pálená cihlová dlažba a tdřevěná truhla místo konferenčního stolku.

Menší, ale útulná, praktická kuchyně hraje šedými tóny a jemnými doplňkovými barvami. Pastelovými barvami a barevnými dřevěnými židlemi rozzářila Marie interiér a dodala mu šmrnc. Všimněte si dvou totožných poliček nad kuchyňskou linkou, ty jsou uspořádány pravidleně, aby nenarušovaly prostor a stěna působila vyváženě.

Každá židle jiná! Dokonalé propojení moderního a venkovského stylu. Jídelna teď působí mnohem hravěji. Vyřezávaná dvířka skříňky jsou příjemným návratem k tradiční dekoraci venkovské chalupy. 

Dřevěné trámy, které lemují vstupní dveře, nehrají pouze praktickou roli, ale také estetickou.

I na chalupě můžete mít koupelnu snů, která vypadá úžasně! Držte se jednoduchých pravidel a kombinujte přírodní dřevo s bílou a šedou barvou. Modré doplňky dodají celé místnosti svěží letní atmosféru.

Jedinečná kombinace materiálů. Měděné umyvadlo dokonale ladí s přírodním dřevem a lesním motivem okenní rolety.

Ložnice s moderními prvky doplňuje nádherný antik lustr. Všimněte si tradičních vstupních dveří, které vyrobil sám Joseph.

Každá letní chalupa musí mít dostatek prostoru i pro ty nejmenší. Krásná a klidná místnost s jednoduchými zvířecími motivy se bude líbit hlavně dětem.

Kam dál?

Top koupelny s letní atmosférou

Koupelna na chalupu



Diskuze

Články

 

Moderní podkroví

Inspirujte se bydlením v podkrovním bytě ve skandinávském stylu.

 

Vítejte v pánském interiéru!

Nádherný interiér v přírodních tónech

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)