Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!

Industriální senzace
Jak se bydlí na venkově
Odstín léta 2019? Kobaltově zelená!
Přidat do stylu

Trendy odstín léta 2019? Kobaltově zelená!

Probuďte léto v interiéru! Jak toho docílit? Vyzdvihněte jej výraznými barvami a strukturami. Odstín zelené, který jsme pro vás vybrali, inspiruje především interiérový design. Zelená působí na lidskou psychiku uklidňujícím dojmem a symbolizuje důvěru, uvolňuje napětí a pomůže vám relaxovat. Její odstíny jsou zkrátka famózní a kobaltově zelená je velkým favoritem, zrovna tak, jak tomu bylo třeba loni u pastelových odstínů barev. Jak ale s tímto odstínem pracovat v interiéru? Nejžádanější je v kuchyni nebo obývacích místnostech. Nově ji ale nepřehlédneme ani v koupelně v kombinaci s tmavým dřevem. Společně vyjadřují stabilitu, sebevědomí a pozitivní energii. Podívejte se spolu s námi na několik inspirativních fotografií, kam tento výjimečný odstín zelené použít. Jak se vám líbí?

 

Kam dál?

Snový letní interiér

Chalupa, dokonalé místo pro život



Diskuze

Články

 

Sedm barevných trendů v interiéru

Plánujete letos modernizaci svých interiérů? Od veselých žlutých až po bezproblémové béžové, existuje spousta krásných barev, které budou inspirující pro váš další projekt dekorování a zvednou vám náladu.

 

Crazy bydlení aneb kdo si hraje nezlobí

Pařížský podkrovní byt v extravagantním stylu

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)