Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: Bodieandfou   www
Na seznam kategorie

Dánský minimalismus v přírodních tónech

Vymazlený malý byt s jedinečnými úložnými prostory
Vítejte v pánském interiéru!
Dánský minimalismus v přírodních tónech
Přidat do stylu

Dánský minimalismus v přírodních tónech

Nahlédněte s námi do nádherného minimalistického interiéru, který zdobí variace přírodních tónů a textur. Inspirujte se kombinací minimalistických textur s přirozeným světlem a vzorovanými akcenty. Kombinace světlých a tmavých odstínů se stala velmi oblíbenou součástí tohoto bytu. Celkový dojem a kouzelnou atmosféru doplňuje hlavní akcent jídelny - krb. Krb zaručuje teplo domova a v tomto případě temnější interiér rozhodně oživí.

Obývací pokoj je vytvořen v jemných a decentních tónech. Přírodní barvy a dřevo k sobě prostě ladí a stávají se tak základem pro minimalistický styl. Centrum místnosti zaujímá šedý koberec, na kterém se vyjímá světle šedá pohovka a kožená křesla.

Židle v kuchyni se řadí mezi moderní doplňky. Vykouzlete u sebe doma útulnou atmosféru. Kombinací natřeného dřeva trámů, lesklých a matných materiálů dosáhnete pravého kontrastu!

Krb - dokonalý akcent celého interiéru. Minimalistický krb je zasazen do jemné šedé barvy a dokonale ladí s dřevěným jídelním stolem a moderními židlemi. Jak takovou místnost rozzářit? Rozhodně doplňkami! Zvolte lesklé materiály. Co třeba plechové nebo mosazné vázy a mističky?

Naprosto dokonalá minimalistická koupelna v šedém až antracitovém odstínu. Výtečné rozložení prostoru u velkého okna, dokonalé zpracování detailů a přírodní doplňky. Velmi příjemnou změnou jsou velké čtvercové kachličky, které optický celou koupelnu zvětšují.

Ložnice ve světlých tónech doplňuje kožené křeslo s kožešinou, které se tak stává výrazným akcentem celého interiéru. 

 

Kam dál?

Kouzelná renovace starého domu

Barevné tóny pro rok 2019



Diskuze

Články

 

Interiérový svět podle Niki

Svěží letní interiér plný pastelových barev

 

Jak si kdo prostře, tak se nají

Slavnostně prostřený jídelní stůl

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)