Styl & interier
přihlásit| registrace |
Na seznam kategorie

Domov vybarvený do červena

Čistý design a útulný interiér ve skandinávském stylu
Jemné tóny pro křehký domov
Domov vybarvený do červena
Přidat do stylu

Podzimní červená barva ladí s interiéry v antik stylu

Ložnice, která je zařízena nábytkem ve starožitném antik stylu mívá často postel z lesklé mosazné konstrukce, vedle níž stojí noční stolky v tmavším dřevě a na podlaze,  kromě parket, bývají i bohatě zdobené koberce s květinovými motivy. Odlehčit a zároveň zateplit ložnici v antik stylu můžete pomocí barev a červená patří mezi ty nejvhodnější. Působí hřejivým a veselejším dojmem, dobře pasuje k tmavému dřevu a lesklému kovu dodá teplejší nádech. K podzimní dokonalosti pak už stačí jen otevřený krb a nebo lucerny se svíčkou.

K vytvoření podzimní nálady v antik stylu použijte kovové, plechové, mosazné a měděné krabičky, podnosy, mísy a tácy a naplňte je ořechy, šípky, kaštany, žaludy, nezapomeňte také na červená jablíčka.

Pokud vlastníte byt nebo dům, který má vysoké stropy, můžete si s vymalováním místnosti trochu pohrát a pomocí barevného pruhu ji opticky snížit. K tmavým židlím a tmavému jídelnímu stolu v antik stylu je vhodně zvolená tmavě červená barva, která zároveň kontrastuje s bílým dřevěným obložením celé jídelny, včetně ozdobným bílých dveřních zárubní a bílé jídení vitríny. Jídelní stůl působí spíše venkovským  než městským stylem, a to díky patchworkovému běhounu na stole a džbánu s proužkem a nahodilým květinovým pugetem.

 

Foto by: delormedesigns.com, sarahrichardsondesign.com

 

Kam dál?

Nikdy neuděláte chybu, když...

Šetrný, nikoliv laciný



Diskuze

Články

 

Dokonalá garsonka se skleněnou příčkou

Nádherný malý byt se skleněnou příčkou

 

Pomoc designera

Našli jste svou inpiraci, ale potřebejute poradit

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)